sunnuntai 26. lokakuuta 2008

kiitoksen aika

Tämä sunnuntaiaamu alkoi normaalista poiketen; kellonsiirto vaikutti siihen että tuli herättyä tosi aikaisin vaikkei mitään kiirettä olisi ollut.

Menimme lasten kanssa saunaan aamupalan jälkeen mieheni ollessa vaalilautakunnan hommissa.Eipä aamun sadesää paljon houkutellut pihaleikkeihin tuulen heitellessä isompiakin tavaroita kumoon.

Sauna ja kiireetön oleskelu, leipominen ja leikit lasten kanssa tuntuivat aivan ihanalta ja päivällä on ollut mittaa kun sen aloittaa jo kuudelta. Pari pientä kiukun purkaustakin mukaan mahtui, ehkä se kuuluu eskarilaisen ikään. Ulkoilun vähäisyys vaikuttaa kyllä heti lapsien käytökseenkin. Tuli siis todettua taas kerran, että liikunnalla on paitsi fyysisesti tervehdyttävä vaikutus niin myös henkisesti? Se auttaa jaksamaan ja välttämään myös veljen tai siskon kanssa käydyt kärhämät helpommin?

Vaalikahvilaan leipomaamme kakkua viedessämme iltapäivällä näytti sille että ihmiset olivat liikkeellä. Toivottavasti ikävä sää ei näy äänestysprosentissa.

Haluan kiittää kaikkia teitä jotka olette olleet kannustamassa ja tukemassa täällä Jyvässeudulla ja kauempana, jakamassa esitteitä ja tsemppaamassa. Yhteisten asioiden hoito on yhteistyötä ja olen kiitollinen ja iloinen, että minulla on ollut perheen ja ystävien tuki. Jännä nähdä minkälaisin lautakunnin, johtokunnin ja valtuustoin lähdemme liikkeelle uudessa Jyväskylässä. Työtä riittää ja näkökulmia.

Kiitos.

Ei kommentteja: